Недопустимо е прокуратурата да говори за международен скандал за шпионаж. 

...
Недопустимо е прокуратурата да говори за международен скандал за шпионаж. 
Коментари Харесай

Гатев, адвокат на Васил Божков: Недопустимо е прокуратурата да говори за шпионаж

Недопустимо е прокуратурата да приказва за интернационален скандал за шпионаж.  Това съобщи юристът на Васил Божков Георги Гатев  в правосъдната зала, където се гледа мярката за неотклонение, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Изненадани сме от метода на показване, обърках се къде се намирам. В съответно дело или в политически развой. 90 % от изложеното от прокурора няма нищо общо с обвиняването. Ако знаех, че по този метод щяха да бъдат показани нещата, щях за желая отказ на прокурора, с цялото ми почитание ", акцентира той

По думите му е неприемливо прокуратурата приказва за международен скандал за шпионаж.

" Виза за Руската федерация, страни отвън Европейски Съюз, Русия, Украйна, Молдова и нищо съответно за хазарта. Нищо общо с делото ", добави Гатев.

Според юриста няма по какъв начин Божков още веднъж да замине, откакто се е върнал непринудено. " И прокуратурата няма доказателства, че има заплаха да замине ", посочи той.

" Има хора, които имат интерес моят клиент да бъде в чужбина или в ареста. Веднага след новината за идването му, започнаха внушения за ангажименти с политици и с магистрати, тези внушения не са инцидентни. Васил Божков не е напуснал България незаконно. Полетът с частен аероплан се следи. Той не се е укривал ", разясни още Гатев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР